Sejur navigabil de 1 saptamana

Situat pe coasta linistita a Marii Egee, Bodrum este destinatia cosmopolita a Turciei, renumita pentru yachting. Aceasta zona se mandreste cu peisaje pitoresti si cu o varietate de zone de explorat, de la sate traditionale, la cluburi de noapte pline de viata, pana la golfuri adapostite ce stralucesc cu fosforescenta noaptea.
Bodrum este o destinate ideala pentru a petrece o vacanta la bordul unui yacht sau catamaram inchiriat. Zona este perfecta pentru a explora apele din jur: orasul Bodrum care este in sine un obiectiv de mare interes istoric in care Mausoleul din Halikarnas, una dintre cele 7 minuni ale Lumii Antice te va captiva. Golful Gokova este potrivit pentru prima inoptare. Apoi chiar peste Golful Akbuk se afla Insula Serpilor si Insula Castelului unde se afla si incantatoarea plaja Cleopatrei. Legenda spune ca nisipul din acest golf a fost adus de insasi Cleopatra din Egipt.
O frumoasa zona de explorat este  si English Harbour a carei denumire provine de la folosirea ca baza pentru barcile torpilelor britanice in cel de-al 2lea razboi mondial.
Yedi Adalari si fermecatoarele Sapte insule sunt o adevarata oaza de relaxare. Departe de agitatia din Bodrum zona este perfecta pentru a inopta si pentru a experimenta o seara romantica sub cerul instelat.
Un alt loc minunat pentru o relaxare desavarsita este Kormen, un mic sat linistit, cu un port mic si bine adaportit. Satul este renumit pentru restaurantul cu meniu de peste proaspat.

Itinerariu relaxant de 1 saptamana pe una dintre rutele usoare de navigatie ale Marii Egee in Turcia, Bodrum:

Ziua 1: Bodrum Turgutreis Check-in ora 05.00 p.m.
Ziua 2: Cokertme                                                21 NM
Ziua 3: Castle Island                                          21 NM
Ziua 4: Degirmen – English Harbour              6 NM
Ziua 5: Yedi Adalari                                           15 NM
Ziua 6: Kormen                                                  25 NM
Ziua 7: Bordum                                                  18 NM
Ziua 8: Check-out la ora 09.00 a.m.

Primary Color

Secondary Color

https://gosailing.ro/wp-content/themes/yachtsailing