Despre noi

Totul a inceput vara trecuta cand in plina pandemie ne-am bucurat de un sejur cu adevarat relaxant pe una dintre cele mai cochete si intime insule ale Greciei – Skiathos.
2020, an fatidic pentru turism la nivel Mondial in care calatoriile au fost blocate in proportie de aproximativ 90% iar cei putini care au mers in vacanta cautau acele locatii ce le ofereau intimitate, siguranta dar si distantiere.
De pe plaja privata a hotelului, o plaja micuta, retrasa intr-un mic golf, cu intrare lina in mare, am avut ocazia sa admir yahtul privat al seicului Qatarului. Acesta, impreuna cu familia isi petreceau vacanta de vara tot in Skiathos insa la bordul unui yaht deluxe ancorat in larg. Timp de cateva zile le urmaream activitatea, mi s-a parut incredibil cum de pe un vas poti face atatea lucruri, practic yahtul era hotelul lor: pe punte se relaxau sau faceau plaja, inotau in acelasi ape doar ca ei in larg si noi la tarm, se bucurau de plaje atat de retrase si frumoase la care puteai ajunge doar de pe mare, in unele zile navigau pentru a explora tarmurile insulei, Defapt ne bucuram de aceeasi destinatie de vacanta, aceasi mare insa diferit, noi atunci am inteles ca vacanta la bordul unei nave private sau inchiriate poate fi cel mai sigur mod de a calatori in aceste vremuri. Unde in alta parte poti avea mai
multa intimitate si distantiere decat pe mare la bordul unei ambarcatiuni sigure?!
Apoi, dupa ce unul dintre membrii echipei a trait experienta deosebita a unei vacante pe mare in Turcia, la bordul unui catamaram tot in aceasi vara pandemica si dupa ce a absolvit cursurile de navigatie, devenind skipper, am ajuns impreuna la concluzia ca merita sa recomandam si sa promovam acest tip de vacanta ca pe o experienta personala inedita.
Astfel, cu experienta vacantei pe mare la bordul catamaranului inchiriat si cu o activitate de peste 15 ani in turismul de outgoing si turismul de incoming sustinute de pasiunea pentru calatorii si credinta ca o vacanta gandita si planuita in accord cu nevoie tale devine terapeutica ce poate contribui la echilibrul fizic-psihic-emotional, am decis sa dam nastere acestui proiect - GO SAILING - sperand sa ajutam si alte persoane sa-si indeplineasca nevoile, bucurandu-se de experiente personale unice.

Statistică

insert_emoticon 173 Clienți fericiți
explore 1375 Destinații de exploarat
favorite 631 Instagram
directions_boat 1125 Total bărci

Primary Color

Secondary Color

https://gosailing.ro/wp-content/themes/yachtsailing